shooooooooooooo


nu har ja duschat & ska fixa mig. har även fixat dricka till imor , as niiiice jö ! (yy) Blir viiin haha , men det e nice . Vill åka till centrum & äta , ska höra me nån om nån vill me :) för e dööö hungrig ! Men ska fixiii mig nu !


kim back in the days

fight for something you want

tjä . kom precis in, har legat i solen sen jag kom hem från skolan vid två typ, fick lite fräg faktikst (y) . Började åtta i skolan idag, & slutade halv två hade mattte prov idag åfyfan asså ja & matte går inte ihop. Var bra på matte förut men nu är jag helt kass har fan ig i de ..
Ikväll ska jag först dra te mossen & titta fortboll me mayra & obbe, sen ska ja kanske och några hem till viktor tror jag för att han fyller år, vi ska bada jacuzzi och sånt, de är hur min kväll kommer se ut ! Nu ska ja hoppa in i duschen & sen fixa mig lite . puuuss
ja & louisa för typ ett år sen ♥

Trust no player, Fear no bitch. Give no pussy, suck no dick.


nyduschad & fräch !
har tårkat mitt hår & ska platta de nu sen sova !
Imorgon är det fredag och det innebär min bebiiis år, lilla viktor . & de e sista dagen i skolan innan helg (y) och det är bara en dag till valborg & såndär bra grejer . Va ska ni göra på valborg ? själv ska ja på fekkenation, haha nej men ja ska till en kompis & va me massa , Kommer säkert bli kult . Orkar ej skriva mer haa .. men godnatt !

say fuck you and smile

Kom hem nyss, träffade mayra viktor & andreas. Vi åkte till farsta strand och mötte timmoty för att hämta pengar o så . Sen drog vi tillbaka till trångsund och chillade lite haha . Nu ska ja hoppa in i duschen, tvätta håret och så jätte sönt ! Sen ska ja nog lägga mig & titta på nån film är dö trött verkligen . Skriver efter ja duschat , pusshej


- go for it baby

Nu drar ja ut & träffar mayra och viktor en stund. kommer hem runt tio, skirver då !
bye




musik ★ lovelovelove


-


var du med senast?: dom i skolan 
smsade du senast?: laurens 
fick du sms av senast?: mayra 
saknar du?: one person 
litar du på?: Några f
pratade du med senast?: mayra 
vill du berätta ngt för?: .......
sa jag älskar dig, till dig senast?: hemis .
bjöd du på en glass senast?: oj , kmr inte ihåg haha 
är du kär i?: inte kär .. 
var i ditt rum senast?: ja är där nu 
sjunger strålande?: vet massor 
vet din största hemlighet?: har ingen speciell, 
har du sovit hos flest gånger?: ida :) 
vill du helst döda? ingen just nu 
är din nyaste vän?: vet inte haha 
åt du mat med senast?: mami johan emmy & frida 
vill du ge en kram just nu?: Vem som helst, nästan 
åt du middag hos senast?: home 
vill du bryta dig in hos ?: nån rikrigt riiik person . 
såg du på film med senast?: själv 
badade du med senast?: hela min klass 
åkte du ett fordon med senast?: mamma 
såg du senast?: min syster 
chattade du med senast?: filip

im back

Nu känner jag för att blogga lite igen, det var ju påsklov och då hade jag verkligen inte tid att blogga, känndes som att det hände saker hela tiden & så tröttnade jag lite faktikst, men nu kom suget tillbaka.
Nu har jag börjat skolan iaf, går ju inte så jätte bra .. måste verkligen skärpa till mig på att det inte blir iv, för det är inte omöjligt att jag skulle hamna där .
Idag har jag bara vart i skolan, hade lite sovmorgon till nio, fast kunde egetligen haft till elva. För vi hade ingen svenska och orkade inte vara me på idrotten. Vi slutade kvart över tre, då drog jag till farsta och köpte två tröjor två par örhängen, ögonbrynspenna, ett naglack och en macka & en choklad bit mums. Har nyss ätit, skulle egentligen me elli & sola men kom på att ja behövde plugga .. så ska göra de nu & sen ut och träfa mayra . hörs sen puss


.

nu är det slutbloggat för mig på ett tag orkar verkligen inte, men kommer väl tillbaka nångång bye


RSS 2.0